СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 18.05.2015 – 24.05.2015

x

10-Capricorn

 


 

Новолунието от понеделник ще прехвърли и за следващия лунен месец приоритети, свързани с хора близки до сърцето ви – деца, любовници, партньори. Те ща се източник на силни емоционални преживявания, които рефлектират и върху вас – чрез новини, вълнуващи и разяснителни разговори, необходимост да вземете крайни и трансформиращи решения, защото вид статукво между вас е на изчерпване и/или обновените условия на съществуване, „сменените декори“ – в пряк и преносен смисъл го изискват.

Ретроградният Меркурий от 19 май подсказва обаче, че изказани мнения не са окончателни, възможни са преувеличения, самозаблуди, но и откровени подвеждания, от които е целесъобразно съзнателно да се пазите, като не прибързвате, разчитате на натрупания си опит и доказани вече здрави ориентири в живота.
Ако сте служител във фирма – ежедневието ви ще е по-натоварено с допълнителни ангажименти или отговорностите се променят поради нараснали изисквания, конкурентна среда и т.н. Избягвайте конфронтации с в власт-имащи, за да не си създадете трайни врагове.
Понеделник е показателен в това направление – от какво да се пазите, на какво да разчитате. През него може да зададете тон на цялата седмица, че и месец.
Вторник и сряда са натоварени, но носят и изненади, правете краткосрочни планове, стъпка след стъпка, за да можете да реагирате на момента.
В четвъртък и петък популярността ви расте, но сте доста чувствителни поради реални събития и/или преоценки на връзки с близки хора, положение в обществото – най-общо казано. Подходящо е да насочвате преживяванията в една по-подходяща за вас посока, това е подходящият момент!
В събота и неделя се нуждаете от почивка…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ