СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 03.06.2019 – 09.06.2019

x


Седмицата стартира с Новолуние, което ще се окаже едно от най-важните за вас през годината и може да отключи нови перспективи на развитие по ключови за вас въпроси като кариерно развитие, понякога брачни отношения. Хубаво е да се възползвате от аспектацията на звездите да си поставяте високи или по-дългосрочни цели и те пак така ще имат по-дългосрочно отражение.

В значима степен можете да разчитате на собствената си компетентност, амбиция и инициативност. Така ще сте способни да превъртате всяко едно предизвикателство в полза. Околните на този етап /партньорства – лични или делови/, „другите“- общо, по-скоро могат да играят ролята на „провокатор“, в по-неприятна форма – дестабилизатор. Причините могат да бъдат много и от различно естество, например около тях ескалират промени, които рефлектират и върху вас самите, те се нуждаят от повече разбиране и помощ от ваша страна, не е изключено обаче да се натъкнете на некоректно поведение, което да ви повлияе… Отново като вариант – самите вие се раздвоявате по кой път да поемете, може да се налага да балансирате повече между лични, дори семейни приоритети и тези, които касаят общественото ви положение и реализация. Изборът, който ще направите може да е определящ, помислете до къде са възможни компромисите, какви граници не бива да бъдат преминавани в отношенията ви и т.н. Важното е, че ще имате избор.

През втората част на периода се появяват личности, които могат да ви изненадат, можете да преговаряте с тях, дави дават интересни предложения и идеи, а те да оформят нови, внезапни и по-широки хоризонти пред вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Всъщност място за тъга няма – колкото повече се отдалечава лятото, толкова по-вдъхновяваща става есента!

Ако сте пропуснали
Най-четени