СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 03.06.2019 – 09.06.2019

x


Седмицата стартира с Новолуние, което ще се окаже едно от най-важните за вас през годината и може да отключи нови перспективи на развитие по ключови за вас въпроси като кариерно развитие, понякога брачни отношения. Хубаво е да се възползвате от аспектацията на звездите да си поставяте високи или по-дългосрочни цели и те пак така ще имат по-дългосрочно отражение.

В значима степен можете да разчитате на собствената си компетентност, амбиция и инициативност. Така ще сте способни да превъртате всяко едно предизвикателство в полза. Околните на този етап /партньорства – лични или делови/, „другите“- общо, по-скоро могат да играят ролята на „провокатор“, в по-неприятна форма – дестабилизатор. Причините могат да бъдат много и от различно естество, например около тях ескалират промени, които рефлектират и върху вас самите, те се нуждаят от повече разбиране и помощ от ваша страна, не е изключено обаче да се натъкнете на некоректно поведение, което да ви повлияе… Отново като вариант – самите вие се раздвоявате по кой път да поемете, може да се налага да балансирате повече между лични, дори семейни приоритети и тези, които касаят общественото ви положение и реализация. Изборът, който ще направите може да е определящ, помислете до къде са възможни компромисите, какви граници не бива да бъдат преминавани в отношенията ви и т.н. Важното е, че ще имате избор.

През втората част на периода се появяват личности, които могат да ви изненадат, можете да преговаряте с тях, дави дават интересни предложения и идеи, а те да оформят нови, внезапни и по-широки хоризонти пред вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Teddy coat късо

Teddy coat късо палто Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от GIVENCHY

Гащеризон от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от BALMAIN

Гащеризон от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Какво ще правите през уикенда? Каквито и да са плановете ви, не оставяйте стилът да си още…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ