СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 03.06.2019 – 09.06.2019

x


Седмицата стартира с Новолуние, което ще обнови вашите отношения – лични и делови, положение в колектив и т.н. Хубаво е да се възползвате от импулса на Новолунието, така че да си извоювате нови и по-престижни позиции в колектив, да заздравите връзки, които имат значение и за бъдещото ви развитие.

По различни поводи вие ще усещате тази тенденция и необходимост, това може да е вътрешно желание или по външни причини… Каквото и да е, тези преобразувания могат пряко да рефлектират върху материалното ви състояние, посоката много зависи от това „как ще изиграете картите си“ и до каква подкрепа ще се доберете.

В този процес може да решите да се разграничите, дистанцирате от определени персони, защото виждате, че не получавате адекватна помощ от тях, когато се нуждаете и ги възприемате по друг начин, а в по-неприятна форма, те дори може да са повод за вид дестабилизация, материална или друга. Би следвало да следите внимателно за интересите си и действително да не се предоверявате, хубаво е и да не задлъжнявате, да не давате пари на заем, ако е възможно да отложите взаимодействие с финансови институции.

Ако има вид некоректност във връзките ви /отново лични или делови/, то те бъдат по-видни от обикновено, така че да вземете мерки.

През втората част на периода можете да си извоювате внезапна победа, шанс, той все пак не е случаен, а следствие на собствената ви активна позиция, действайте, бъдете инициативни и ще успеете, поне ще отключите алтернативи на развитие, ако се нуждаете от тях, в кариерното развитие, но не само…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Teddy coat късо

Teddy coat късо палто Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от GIVENCHY

Гащеризон от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от BALMAIN

Гащеризон от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Какво по-добро начало на седмицата, от нещо ярко, като огън и изкрящо, като мечтите?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ