СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 05.07.2021 – 11.07.2021

x


През тази седмица вие сте в прекрасен период да разширите вашето влияние, да се сдобиете със съобразна популярност. Може да полагате повече усилия, така че да утвърдите авторитета си в колектив и тези ваши усилия ще бъдат увенчани с успех и съответните позиции.

Подходящо е да бъдете социално по-активни, така че да създавате и укрепвате и връзки, които влияят на бъдещото ви развитие, както става ясно ще се намират хора, които да подкрепят намеренията и желанията ви, част от това ще се случва спонтанно и според набрала вече тенденция, перспективи, но други е добре вие да отключите чрез инициативата си.

Хубав период за оздравяване на партньорските ви отношения…

Въпреки всичко, вашите чувства са в своеобразен процес на ревизия и преоценки и нека те да се превърнат в повод да изчистите евентуални слабости. Ежедневието на повечето от вас е натоварено над средното ниво, в оптимален случай ще намерите начин да делегирате отговорности, ако това е невъзможно и напрежението е твърде голямо, ще пренаредите приоритетите си, ще се откажете от дела, които само ви натоварват, в краен случай – може да решите дори да смените вашата работа.

На 10 юли предстои новолуние, което ще ви даде допълнителен шанс да обновите вашите позиции в колектив, да оздравите важни за вас връзки, възползвайте се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда избираме удобството на бежовото.

Ако сте пропуснали
Най-четени