СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 06.01.2020 – 12.01.2020

x


Вие сте в творчески подем, ако имате конкретна цел, която пали ентусиазма ви, то тя задължително ще се получи, можете да разчитате и на доза късмет.

Популярността ви расте, както и шансовете да откриете подкрепа от страна на партньори – лични или делови, или да скрепите връзките си по един забележителен, креативен, но и практичен начин.

При всички случаи сърдечните ви взаимоотношения се преобразяват, те са свързани с любими личности, включително пораснали деца, ако имате такива.

В повечето случаи преобразуванията са положителни или поне можете да им влияете да ги насочвате, превъртвате в една по-положителна посока, точно сега е моментът дори и поради външни обстоятелства, които изискват вид превключване на нови релси от вашето разбирателство.

Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате, тогава вероятно коренчето на някои разногласия са много по-дълбоки и ще изискват повече време, усилия или радикално да прелистите нова страница.

Събитията от втората част на периода и особено през последните дни, носят пик от знание, задават тенденции, които после ще са трудно отменяеми, ще влияят дълго, като минимум през идното полугодие.

Следете внимателно, насочвайте, не изтървайте по-дългосрочни перспективи на развитие от поглед и ако желаете по-добри резултати, тогава използвайте нови и по-добри средства, техники на въздействие.

В душата ви може да ескалира известно напрежение, в друг вариант от вас се изисква да вземете някакви по-радикални, базисни трансформации, за да сте по-стабилни, спокойни, ще получавате силни подсказки как…

С някои членове на семейството ви може да ескалира напрежение, в друг случай – нуждаят се повече от вашето внимание и подкрепа.

Може да решите да обновите средата си на съществуване чрез ремонти, уреждане на битови казуси…

На работното си място се радвате на повече добронамереност…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от MAX MARA

Палто от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Широк панталон от LANVIN

Широк панталон от LANVIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен колан от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Вторник и розовите нюанси си партнират добре. Оцветете деня си и му се насладете!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ