СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 06.09.2021 – 12.09.2021

x


На седми септември предстои новолуние, което е във вашия зодиакален знак, така че ще ви даде рядък и уникален шанс да внесете своеобразно обновление и позитивни промени във вашия живот.

Ще възникнат обстоятелства, които ще ви донесат сърдечна радост, те може да са следствие на подкрепа, която получавате от страна на любими хора – ваши партньори или пораснали деца.

Възможно е също около тях да ескалират промени, които са позитивни и това да се отрази на вас самите. Подходящо време да укрепите връзки, които са близки до сърцето ви.

Мнозина от вас ще усещат, че притежават и доза късмет, и той ще се усеща най-силно в моменти, в които трябва да се справяте с някои трудности и да ги преобръщате във ваша полза.

Понеже новолунието е във вашия зодиакален знак, крайният резултат и успехите в значима степен ще се определят от собствената ви инициативност, цели, които си поставяте. От вас ще се изисква да сте по-дейни, да си поставяте по-високи и по-далечни  желания, а звездите ще ви подкрепят, така че те да се осъществят.

Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, това може да са и влиятелни личности, ще се превръщат в проводник на внезапни нови възможности. Сега вие може да разширите влиянието си като общувате с подобни лица… Демонстрацията на висока квалификация също ще е много полезна и ще ви дърпа напред и нагоре.

Евентуални пътувания могат да бъдат съпътствани от внезапни шансове… При всички случаи – приятни изненади са доста вероятни и те ще се отключат там, където предимно е фокусът ви от внимание.

През втората част от седмицата информационният поток се усилва, в обкръжението ви се появяват повече хора, които привличат вниманието ви, водите дискусии, които имат значение за бъдещото ви развитие. В повечето случаи ще се радвате на добронамереност и разбиране. Това, което може да развали настроението ви, са повишени разходи, в оптимален случай това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции, във вас самите или в любими хора.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Успешна нова седмица и… take it easy!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ