СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 06.12.2021 – 12.12.2021

x


Сега може да откривате подкрепа от страна на близки хора, това може да е вашия партньор, може да са пораснали деца, ако имате такива.

Периодът е отличен да оздравите, хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само.

Ако в този процес ескалират някои недоразумения, защото този сектор в живота ви се „осветява“, ако в миналото са се натрупали някои различия между вас и вашия партньор, член на семейството, ако е останало нещо недоизказано, в по-неприятна форма – ерозивен процес, използвайте момента, за да изчистите това и то да остане зад гърба ви, ще имате такава възможност, стига да не са преминати определени граници.

На работното ви място може да ескалират някои промени, например повишени изисквания, конкуренция, необходимост да се доказвате над средното ниво, да водите дебати, в които да  отстоявате интересите си, мнението си и т.н.

В този смисъл не са изключени някои спорове на работното ви място, вие може да излезете победители, ако сте по-гъвкави в общуването.

Избягвайте конфликти, които ще имат широко отражение. Ако това е невъзможно, тогава може да прекратите договори или служебни контакти, които са изчерпани.

Някои от вас ще предпочетат да се отдръпнат от активна дейност, за да обърнат повече внимание на себе си, на близките си, мога да си дадат почивка и понякога това ще е най-правилно стратегия.

Други ще обсъждат със семейството си бъдещи планове и това ще им помогне много да направят правилен избор, който се отразява и на кариерно развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мини рокля – макси стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ