СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 08.01.2018 – 14.01.2018

x


Вие сте в период, през който можете да сбъднете своя сърдечна мечта, да демонстрирате или разгърнете по най-добрия начин своя потенциал. Когато искате нещо, устоявате го аргументирано, социално активни сте, думите ви имат особено чуваемост и би следвало да се възползвате по оптимален начин от аспектацията на звездите, да преговаряте, да преследвате целите си и да устоявате интересите си. Вероятността да успявате да налагате мнението си аргументирано и да изпреварвате евентуална конкуренция е повече от голяма.

През тази седмица чувате нещо важно, което касае хора близки до сърцето ви – от партньори до пораснали деца. Възможно е около тях да ескалират промени, които се отразяват и на вас, а можете също да трансформирате личните си връзки в една по-положителна посока. В повечето случаи близките ви са повод за гордост, но се нуждаят от вашите съвети или друг вид подкрепа. Чувате важни новини или се оформят тенденции в този сектор, които са дългосрочни и сега получавате първи сигнали, особено през втората част на периода.

Самите вие може да вземете определящи решения, които касаят личният ви живот, тези решения са целесъобразни, дори и да са съпътствани от някакви компромиси, рационални, а не емоционални оценки. Вероятно в този процес някои ще трябва да избират и ще са на кръстопът, особено, ако статуквото не им носи удовлетворение.

Ако това не е лайтмотив в живота ви, тогава може да сте привлечени от хоби, което искате да прораства, така че да сте по-независими, например да реализирате частна практика. Ако е така – действайте!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът в бяло – свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ