СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 08.04.2024 – 14.04.2024

x


Седмицата стартира с новолуние, което е със слънчево затъмнение и то може да преобрази ваши бъдещи перспективи на развитие, онова, което имате – общо.

Това новолуние ще ви даде шанс за обогатяване като имате на кого да разчитате, получите подкрепа и одобрение от страна на хора и институции, които влияят на благоденствието ви.

Вашият покровител Меркурий е ретрограден, така че вие може да преосмислите отношения, да се върнете нещо от миналото, което ви действа обогатяващо.

В друг случай, анализирайки стари обстоятелства, вие може да решите завинаги да се дистанцирате, така че да не попадате в ситуации, които са неудовлетворяващи, носят загуби.

Може да приемете случващото се като право на втори опит, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди.

Ако в миналото са съществували спорни казуси, включително имуществени или наследствени, сега те ще се активират и ще изискват вид разрешаване. Някои тенденции ще се отключват с елемент на изненада, колкото сте по-инициативни, така че да усилите позитиви, да вземете бързи мерки, за да отстраните всякакви слабости, толкова повече ще постигате вид стабилизация и то в дългосрочен аспект.

Все пак от вас ще се изисква да не поемате прекалено големи рискове при взаимодействието с финансови институции, трябва да бъдете изрядни и при подписването на подобни документи. До 25 април избягвайте подписването на дългосрочни финансови договори, през това време можете само да шлифовате ваши успехи, да наваксвате с пропуски, ако има такива, за да продължите напред по един по-благоприятен за вас начин. От април до октомври това новолуние може да ви направи някакъв друг подарък, който включва любими хора или нещо ценно за вас, например някои от вас може да се сдобият с детенце, внуче… Някои ще преживеят голяма и страстна любов…

Партньорските отношения, лични или делови, сега са много важни за вас, можете да ги стабилизирате чрез общи проекти и отговорности, вероятно ще има такава нужда. Човекът до вас може да се нуждае от подкрепа или пък заедно да преодолеете някакво предизвикателство, а това ще укрепи близостта между вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени