СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 08.10.2018 – 14.10.2018

x


Новолунието от началото на седмицата ви дава втори шанс да подействате позитивно на доходите и материалното си състояние. Имате такава възможност, която е следствие на собствената ви инициативност, упоритост и последователност при преследване на целите ви. Но за да придобиете едно, вероятно ще трябва да жертвате друго, например, може да се наложи да инвестирате в собствен бизнес, обучение и т.н. В друг вариант, разходите ви растат по близки и любими хора – от деца до партньори, също може да ви се налага да се съобразявате повече от обикновено с влиятелни или власт-имащи персони. Каквото и да е, успехите, до които се доберете, решенията, които вземете до 15 октомври, после могат да ви влияят дълго и през идните седмици…

Взети решения, които са свързани с професионалната ви реализация може да бъдат преосмислени, предоговорени или да тръгнат назад, за да бъдат изчистени някои подробности, неясноти, неизгодни обстоятелства, които изплуват на повърхността. През тази седмица чувате новини, провеждате разговори, които могат да разколебаят позициите ви на работното място, може самите вие да смените мнението си, да искате да предоговорите някои условия на труд и т.н. В този процес и до 15 октомври можете да си възвърнете нещо заслужено като възнаграждение, заслужена отплата, а ако това е невъзможно, тогава може рязко да смените посоката си на реализация.

Воденето на преговори и разяснителни разговори към настоящия момент не води до консенсус и разбирателство, а по-скоро вникване в дълбочина на първо-причините на случващото се, това винаги е полезно, ще ви помогне да видите света около вас с „други очи“, а в бъдеще да вземете оптимално рационални, целесъобразни и обогатяващи решения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ