СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 09.08.2021 – 15.08.2021

x


Ежедневието на повечето от вас продължава да е извън обичайния или традиционен ритъм, защото трябва да наваксате с дела, които са изостанали във времето, може да ви се налага да направите важен избор или пък да обърнете повече внимание на себе си…

И звездите ви подтикват много силно да пренаредите приоритетите си така, че да сте по-ефективни и успешни, да се освободите от ангажименти, които само ви натоварват, но не ви носят полза или вече са изчерпани като перспектива на развитие.

Това е подходящо време да подействате позитивно на професионалната си реализация, че и на здравето си, като действате точно по този начин.

Меркурий, вашият покровител, ще премине във вашия зодиакален знак Дева на 11-ти август.

Ако доскоро сте изпитвали някакви колебания за посоката ви на развитие, то с преминаването на Меркурий в Дева това бързо ще започне да се променя.

Вие все по-силно ще влияете на тенденции, ще избирате целесъобразна посока, ще се оказвате в център от внимание, ще оказвате силно влияние на околните.

Ще се чувствате все по-силни и подкрепени, можете да разчитате и на доза късмет, така че да удовлетворите ваше съкровено желание.

Повишаващата се инициативност през тази и следващата седмица ще разшири хоризонтите ви на развитие, съответни възможности, които застават пред вас. Но по един естествен начин ще изоставите онова, което е изгубило своя смисъл, ще имате ярки подсказки, които ще ви помогнат да направите оптимално правилен избор.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени