СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 09.10.2023 – 15.10.2023

x


Венера най-накрая премина във вашия зодиакален знак и вие ще почувствате това въздействие като вид облекчение.

Все повече ще можете да въздействате и да насочвате приоритети, които касаят нещо ценно за вас – от любов до чисто финансови приоритети.

Нараства вероятността да разчитате на доза късмет, който ще усещате или ще ескалира чрез вид подкрепа, която получавате, чрез хубави новини, предложения, които ще ви стимулират, ще усилват собствената ви инициативност, пробивност, висока социална активност.

Общуването ще повдига тонуса и адреналина ви и ще е повод за възможности, тази тенденция ще се усили от втората част на тази и през следващата седмица. Вие ще усещате това, така че понякога ще ставате по-агресивни в изказа си, може да си служите с думите като с оръжие и да воювате за вашите права и интереси, все пак това може и да се налага от външни фактори, но вероятността да излизате победители в този процес ще е повече от голяма.

Вашето финансово състояние е на път да се промени, тези послания към вас ще се усилят с Новолунието и Слънчевото затъмнение, които са на 14-ти октомври. Вие може да се възползвате от тази своеобразна „приливна вълна“, за да стигнете на далеч към вашите мечти и да осъществите сърдечно желание и от миналото, така че да го материализирате.

Миналото ви застига по някакъв начин като втори шанс, от който можете да се възползвате и той касае и нещо ценно за вас.

Някои от вас ще си върнат стари източници за печалба, други ще получат нещо, към което са се стремели дълго… Ако някои нещо ви дължи, тогава това новолуние ще ви помогне да си го върнете… Но ако вие сте в дълг, тогава пак така ще бъдете принудени да се разплатите…

На кого или какво можете да разчитате ще разбирате в значима степен през втората част на октомври, в различна степен и през ноември… В началото винаги по-лесно се влияе,  действайте стратегически, създавайте и укрепвайте връзки, водете преговори, това ще има много широко значение и отражение…

В любовта – склонни сте да проявявате критичност или да гледате на отсрещната страна хладно, без „украси“ или „ розови очила“,  вероятно и не без причина, а като следствие на поведение от отсрещната страна.

Ако сега всичко е наред между вас и вашия партньор /личен или делови/, това ще е сериозен признак, че вашата връзка е стабилна, перспективна, значи можете да преодолеете много или всичко. Виждате в ярки краски всички силни и слаби звена между вас и вашия партньор, случващото се може да се окачестви като „момент на истината“ и нека това да има стабилизиращ, укрепващ ефект, но е ясно, че при всеки ще различно и според това какво се е натрупало преди…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени