СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 09.12.2019 – 15.12.2019

x


Фокусът на повечето от вас е върху любими хора – партньори, пораснали деца, ако имате такива. През тази седмица са възможни своеобразни трансформации в отношенията ви, напълно е възможно те да са положителни, следствие на направени равносметки, анализи, но и дълбоки чувства, които ще завладеят сърцето ви.

Вие сте в силен период да влияете на важни за вас хора, така че в значима степен ще можете да направлявате тези процеси, възползвайте се по оптимален начин.

Не е изключено около любими личности да ескалират промени, които да се отразят и на вас самите или вие ще сте им в помощ…

Все пак, ако някои тенденции не са твърде по вкуса ви и по-скоро внасят напрежение, това ще е ясен признак, че коренът на случващото се е ще е много по-дълбок, ще изисква повече време, за да се разреши или направо ще трябва да обърнете нова страница.

Сега е моментът да канализирате преобразуванията в оптимално подходяща за вас посока, тенденциите ще се закодират трайно.

Домът и семейството е друг водещ приоритет, не са изключени някои различия, дори недоразумения с близките ви. Използвайте креативни, обходни пътища, така че да се справите с това предизвикателство, пряк сблъсък едва ли ще е полезен.

Ако има нещо тайно или ерозивно, което ви влияе ще е по-видно от обикновено, не го пренебрегвайте, за да не се провлачи и в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени