СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 09.12.2019 – 15.12.2019

x


През тази седмица може да произтече някакво знаково събитие, което ще засегне условията на съществуване в дома ви, близки и роднини или пък това са приоритети, които се отнасят до недвижимо имущество, местоживеене и т.н.

Има голяма вероятност случващото се да е в позитивна поска, най-накрая да се намерят изход и варианти от заплетени ситуации, неразрешени казуси, напрежение, което ескалираше в последно време.

Този процес може да е съпътстван от малки или по-сериозни земетресения, образно казано, но в повечето случаи те ще имат стабилизиращ ефект в последствие. Например, може да решите да инвестирате в дома си, внезапно се намират варианти да се оправят имуществени, наследствени приоритети , вариантите са много, обединяващо правило е, че сега е моментът да канализирате случващото се в оптимално подходяща за вас посока.

В душата ви може да е неспокойно, самите вие ще изживеете своеобразна метаморфоза, която трябва да ви направи по-силни и т.н.

През цялата седмица информационният поток е много усилен, вие активно ще преговаряте за интересите си, в обкръжението ви се появяват личности, с които водите дебати, които могат да ви помогнат при нужда, ще ви дават интересни идеи, предложения и т.н.

Същевременно не е изключено да има и други, които да действат напротив интересите ви, особено, ако става въпрос за професионалната ви реализация. Или пък възникват допълнителни изисквания, непланувани пътувания, които внасят известен хаос в живота ви. Важното е сега да се пазите от зловредни влияния, ще можете да ги идентифицирате, да не позволявате да ви заместват в интриги, да не се предоверявате…

Ако внимавате, разчитате на собствения си опит, авторитет и сте по-инициативни, тогава ще направите пробив, ще можете да повишите доходите си, да спечелите нещо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ