СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 10.06.2024 – 16.06.2024

x


Периодът е ключов за вашето кариерно развитие,  обществено положение или репутация.

Вие успявате да блестите  чрез вашия интелект,  натрупани знания и опит,  демонстрирате ги по оптимално добър начин и така успявате да се справите с всякакви предизвикателства или поне да ги минимизирате.

Въпреки всичко по пътя ви нагоре към върха,  към високи и честолюбиви планове-  понякога ще трябва да се справяте с висока конкуренция,  изисквания  или пък- съобразно препятствие в лицето на конкретна личност,  която застава на пътя ви  и пречи за осъществяването на честолюбивите ви планове.

Вие може да си изберете различен подход,  може да решите да отговорите на вид очаквания и претенции като се мобилизирате,  афиширате вашите качества и достойнства по безпорен начин.  В друг случай- може да отстраните от пътя си всякакви личности,  недоброжелатели,  дори партньори лични или делови,  които отчитате като пречка или безсмислен товар.

Трябва добре да преценявате с кого обединявате усилия или пък избирате да водите своеобразни битки,  това ще определи много или всичко като бъдещи перспективи на развитие.

Някои от вас ще преодолеят трудност и ще постигнат  не е лек,  но дълготраен и трудно отменяем успех.

Други- ще сменят посоката и ще се откажат от нещо свързано с миналото,  което само ги натоварва.

В партньорските отношения си правите равносметка- до колко вашата половинка ви подкрепя, стига те до дъното на истини,  нека това да има укрепващ ефект,  включително като изчистите недоразумения. Ако това е невъзможно,  тогава сега рязко може да се дистанцирате,  мнозина ще проявят безкомпромисност и ще прекратят без перспективни връзки… В различна степен отсрещната страна също може да реагира така,  ако досега са се натрупали твърде много различия или вид неудовлетворение,  те ще ескалират и с съответните последици.

Ако между вас и любим човек всичко е наред, значи вие може да преодолеете всичко и това ще е сериозен признак,  че чувствата между вас са много силни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени