СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 12.04.2021 – 18.04.2021

x


Вие сте в силно трансформиращ период, който ще засегне основно вашето финансово състояние, тенденцията може да бъде напълно позитивна за вас, но тя ще зависи и от вашия собствен избор, а също така – подкрепа, която можете да получите от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Добрата новина е, че повечето от вас получават тази подкрепа и одобрение, имат варианти на развитие и т.н.

Вие добре се справяте с въпроси, които са свързани с професионалната ви реализация и всъщност можете да се справите с повишена конкуренция, да извоювате успехи или да поставите едно голямо ново начало на работното ви място, което ще прораства и през идните месеци, а може и години, всички преобразувания в този сектор от живота ви имат дългосрочно отражение, така че е много важно в каква посока ще насочите тази мощна енергия.

Ако не всичко случващо се е по вкуса ви, не получавате нужната подкрепа и одобрение от определени личности, значи е дошло време да прелистите нова страница.

Аспектацията на звездите е такава, че изисква от вас да си сверите часовника, образно казано, с отсрещната страна. Така вие ще можете да изчистите евентуални недоразумения или пък ще се разделите с хора, на които явно не можете да имате доверие. Периодът е тестови за вашите връзки, лични или делови, но крайният резултат и в повечето случаи ще бъде оздравителен за вас.

През тази седмица вие добре си сътрудничите с държавни и финансови институции, ако това ви интересува, възползвайте се по оптимален начин… Ако желаете да уредите наследствени въпроси, това също е подходящ период…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Приятелството между жената и роклята е вечно.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ