СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 12.04.2021 – 18.04.2021

x


Вие сте в силно трансформиращ период, който ще засегне основно вашето финансово състояние, тенденцията може да бъде напълно позитивна за вас, но тя ще зависи и от вашия собствен избор, а също така – подкрепа, която можете да получите от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Добрата новина е, че повечето от вас получават тази подкрепа и одобрение, имат варианти на развитие и т.н.

Вие добре се справяте с въпроси, които са свързани с професионалната ви реализация и всъщност можете да се справите с повишена конкуренция, да извоювате успехи или да поставите едно голямо ново начало на работното ви място, което ще прораства и през идните месеци, а може и години, всички преобразувания в този сектор от живота ви имат дългосрочно отражение, така че е много важно в каква посока ще насочите тази мощна енергия.

Ако не всичко случващо се е по вкуса ви, не получавате нужната подкрепа и одобрение от определени личности, значи е дошло време да прелистите нова страница.

Аспектацията на звездите е такава, че изисква от вас да си сверите часовника, образно казано, с отсрещната страна. Така вие ще можете да изчистите евентуални недоразумения или пък ще се разделите с хора, на които явно не можете да имате доверие. Периодът е тестови за вашите връзки, лични или делови, но крайният резултат и в повечето случаи ще бъде оздравителен за вас.

През тази седмица вие добре си сътрудничите с държавни и финансови институции, ако това ви интересува, възползвайте се по оптимален начин… Ако желаете да уредите наследствени въпроси, това също е подходящ период…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно и бяло в една класическа комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ