СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 12.09.2022 – 18.09.2022

x


Вашият покровител Меркурий е ретрограден, така че вие може да изпитвате някои колебания, съмнения, по кой път да поемете, какви действия да предприемете, за да се справите с текущи предизвикателства, защитите интересите си, за да се предпазите от загуби…

На този етап вие имате възможност да си върнете нещо изгубено, например стари източници за печалба и т.н. Но, ако вие дължите нещо, тогава ще бъдете силно  подтикване да се разплатите.

Повишени разходи са доста вероятни, но нека да бъдат добре премислени, защото съществува опасност от не добра или преувеличена инвестиция. Вие полагате много усилия, за да се докажете, а това което ви помага, е високата квалификация, креативен подход, който се превръща в повод да превъртите всички предизвикателства в полза.

В последно време звездите перманентно ви подтикват да направите оценки, така че да се освободите от ангажименти, влияния, които ви натоварват твърди физически, могат да имат дори неблагоприятно въздействие върху здравето ви, върху сигурността ви – общо.

Периодът е подходящ да се освободите от всичко деструктивно, понякога това може да се случи и по външни причини, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

Вие се превръщате във верен коректив за околните, играете полезна и дори здравословна роля за тях, в друг случай – може да се разочаровате от някои личности, защото забелязвате подробности, които са ви убягвали до този момент.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ