СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 12.12.2022 – 18.12.2022

x


През тази седмица мнозина ще пренаредят приоритетите си така, че да могат да обръщат внимание на близките си, на семейството си, но и да се справят с текущи и рутинни ангажименти, включително и служебни.

Въпреки всичко от вас може да се изисква да намалите темпото, дори да си дадете почивка, ако условията на труд го позволяват. Повечето от вас ще усещат увереност и по-голяма стабилност на различни нива от живота си, защото се радват на подкрепа от страна на близки и любими хора.

Някои от вас обаче, може да изпитват недоразумения или известна тревожност, когато става въпрос за партньорски връзки. Вашият партньор може да има нужда от повече внимание и грижа или пък ескалира необходимост да се изчистят спорни въпроси от миналото.

Каквото и да е, на тази тема можете да въздействате през тази и до средата на следващата седмица, след което някои шансове ще отекат, ще се закодират трайни тенденции и нека те да са позитивни.

Ако в някои случаи това не е така, значи определени контакти са изживели своето време.

Мнозина сега ще намират повече време и за развлечения, а това по един естествен начин ще допринесе за хармонизирането на отношения с любими хора.

Евентуални пътувания, допълнително ще съдействат за това. Общуването с хора извън близкото или традиционното обкръжение ви радва, разнообразява и освежава ежедневието ви, понякога е проводник на внезапни възможности.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени