СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 14.06.2021 – 20.06.2021

x


Меркурий е ретрограден  до 22 юни, използвайте този период, за да преосмислите събития от миналото, които влияят пряко на вашето бъдещо развитие и ключови въпроси като кариерно развитие, обществено положение, партньорски отношения и т.н. Имате възможност сега на право на втори опит, така че да насочите в една по-позитивна посока случилото се в миналото.

Трябва да имате предвид, че сега действително вие можете да преобразите бъдещите си перспективи на развитие, но те в значима степен ще се определят от подкрепа, която можете или трябва да получите. Когато става въпрос за професионална реализация, тогава може да се сблъскате с нелоялна конкуренция или повишени изисквания, вие сте достатъчно креативни и находчиви, така че да надскочите подобно отношение и да го превъртите във ваша полза.

Изглежда, че водеща цел за вас трябва да бъде как да превъртите подобно предизвикателство в полза, съответно да се доберете до вид одобрение и да елиминирате негативни влияния. Когато става въпрос за партньорските ви отношения, сега се намирате в подходящо време да изчистите евентуални недоразумения, ако сте забелязали такива.

Може да ескалират скрити процеси, които ви влияят и пак така сега трябва да решите, как да се справите с тях, ще имате избор…

Ако все пак прекратите някои връзки, това ще бъде в случай, че те са нелоялни или имат деструктивно влияние  на различни нива, включително вашата репутация и по-добро обществено положение…

Повечето от вас ще има на кого да разчитат, няма да им липсват приятели, приятна компания, възползвайте се, за да разнообразите ежедневието си  като минимум, а  понякога – получите креативни идеи, предложения и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ