СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 14.06.2021 – 20.06.2021

x


Меркурий е ретрограден  до 22 юни, използвайте този период, за да преосмислите събития от миналото, които влияят пряко на вашето бъдещо развитие и ключови въпроси като кариерно развитие, обществено положение, партньорски отношения и т.н. Имате възможност сега на право на втори опит, така че да насочите в една по-позитивна посока случилото се в миналото.

Трябва да имате предвид, че сега действително вие можете да преобразите бъдещите си перспективи на развитие, но те в значима степен ще се определят от подкрепа, която можете или трябва да получите. Когато става въпрос за професионална реализация, тогава може да се сблъскате с нелоялна конкуренция или повишени изисквания, вие сте достатъчно креативни и находчиви, така че да надскочите подобно отношение и да го превъртите във ваша полза.

Изглежда, че водеща цел за вас трябва да бъде как да превъртите подобно предизвикателство в полза, съответно да се доберете до вид одобрение и да елиминирате негативни влияния. Когато става въпрос за партньорските ви отношения, сега се намирате в подходящо време да изчистите евентуални недоразумения, ако сте забелязали такива.

Може да ескалират скрити процеси, които ви влияят и пак така сега трябва да решите, как да се справите с тях, ще имате избор…

Ако все пак прекратите някои връзки, това ще бъде в случай, че те са нелоялни или имат деструктивно влияние  на различни нива, включително вашата репутация и по-добро обществено положение…

Повечето от вас ще има на кого да разчитат, няма да им липсват приятели, приятна компания, възползвайте се, за да разнообразите ежедневието си  като минимум, а  понякога – получите креативни идеи, предложения и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ