СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 14.06.2021 – 20.06.2021

x


Водеща задача до края на седмицата за вас – да получите подкрепа и одобрение от колектива, в който съществувате, това не винаги ще бъде лесна задача, защото околните може да се държат по-непредвидимо, непоследователно и т.н.

Нека това да се превърне в повод да си изградите стратегия, така че да излезете своеобразни победители, за да защитите интересите си и да не позволите нелоялно поведение, понякога конкуренция – да се отрази на вашето финансово състояние или бъдещи перспективи на развитие.

Проследете причинно-следствени връзки, преценете какво се изисква от вас, за да превъртите някои предизвикателства в полза, това ще ви гарантира после лидерски позиции, по-голямо спокойствие и просперитет. Особено, ако съумеете да се доберете до подкрепата или одобрението на конкретна и влиятелна личност, въпреки че това могат да бъдат другите – общо. Ако това е невъзможно, тогава някои от вас могат да решат да променят тази своя среда, за да намерят по-подходящо място за себе си, което е по-спокойно, печелившо и т.н.

Варианти пред вас задължително ще се оформят, понякога и по един изненадващ начин, те могат да се превърнат в повод да сбъднете съкровено желание или пък да зададете едно голямо ново начало, което изисква повече време, за да се реализира в пълна степен, но ще ви дава повече свобода и увереност, помислете, доверете се на интуицията си, общувайте и с хора извън близкото ви и традиционно обкръжение, това ще се окаже доста полезно.

Вие вече усещате прилив на енергия и адреналин, вашата собствена инициативност ще се превръща в пробивна сила, от тази седмица и почти през целия юли крайният резултат и успех ще зависи предимно от вас, това е сила, но и отговорност, помислете в каква посока ще канализирате тази мощна енергия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ