СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 14.06.2021 – 20.06.2021

x


Водеща задача до края на седмицата за вас – да получите подкрепа и одобрение от колектива, в който съществувате, това не винаги ще бъде лесна задача, защото околните може да се държат по-непредвидимо, непоследователно и т.н.

Нека това да се превърне в повод да си изградите стратегия, така че да излезете своеобразни победители, за да защитите интересите си и да не позволите нелоялно поведение, понякога конкуренция – да се отрази на вашето финансово състояние или бъдещи перспективи на развитие.

Проследете причинно-следствени връзки, преценете какво се изисква от вас, за да превъртите някои предизвикателства в полза, това ще ви гарантира после лидерски позиции, по-голямо спокойствие и просперитет. Особено, ако съумеете да се доберете до подкрепата или одобрението на конкретна и влиятелна личност, въпреки че това могат да бъдат другите – общо. Ако това е невъзможно, тогава някои от вас могат да решат да променят тази своя среда, за да намерят по-подходящо място за себе си, което е по-спокойно, печелившо и т.н.

Варианти пред вас задължително ще се оформят, понякога и по един изненадващ начин, те могат да се превърнат в повод да сбъднете съкровено желание или пък да зададете едно голямо ново начало, което изисква повече време, за да се реализира в пълна степен, но ще ви дава повече свобода и увереност, помислете, доверете се на интуицията си, общувайте и с хора извън близкото ви и традиционно обкръжение, това ще се окаже доста полезно.

Вие вече усещате прилив на енергия и адреналин, вашата собствена инициативност ще се превръща в пробивна сила, от тази седмица и почти през целия юли крайният резултат и успех ще зависи предимно от вас, това е сила, но и отговорност, помислете в каква посока ще канализирате тази мощна енергия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени