СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 16.08.2021 – 22.08.2021

x


Меркурий, вашият покровител, е във вашия зодиакален знак и е в най-голямата си сила. От този сектор Меркурий ще ви дава множество възможности, които ще се изразяват в способността ви да привличате внимание, да оказвате значимо въздействие на хората около вас. Чрез комуникация, повишена инициативност, концентрация върху конкретни цели и в по-далечна перспектива на развитие, вие действително може да извоювате успехи, които ще имат широко отражение.

Вашият нетрадиционен, оригинален, но и прозорлив подход, ще се превръща в повод  за изненадващи и нови възможности.

Може да се стремите да излезете извън границите на познатото или традиционното като общувате с подобни личности, те може да са и стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, всичко това ще ви носи успехи, допълнителни шансове.

Евентуални пътувания също ще се отчитат за подкрепящи ви, създаващи условия за допълнителни варианти на развитие, разширяване на хоризонтите пред вас.

Може да демонстрирате висока квалификация, а това допълнително да е причина да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват. Нарастват шансовете да повишите доходите си или да ги стабилизирате, да материализирате желанията си, да утвърдите авторитета си на работното място, като тази тенденция ще расте през втората част на периода.

На този фон ежедневието ще е доста напрегнато, не са изключени изненади, понякога разкриване на тайни, ако има процеси, които действат зад гърба ви или приоритети, които са изчерпани, тогава през тази седмица вие ще ги идентифицирате и точно сега е най-подходящото време да се освободите от онова, което няма място в бъдещото ви развитие, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

През тази седмица може да приключите с дела, които са от миналото, разрешават се или се заменят от нови и по актуални задачи…

Ако нещо е на път да напусне живота ви, значи е изчерпано и няма за какво да съжалявате, така ще се предпазите от пренапрежение или вид разпиляване.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени