СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 17.08.2020 – 23.08.2020

x


На 18 август предстои Новолуние, което за вас се свързва по-скоро с развръзки, до които можете да се доберете, така че да сбъднете ваше съкровено желание, то в повечето случаи ще се свързва с подкрепа, до която можете да се доберете, а тази подкрепа ще се отрази и на финансовото ви състояние или може да  е повод за трансформации, които са положителни, оформят пред вас допълнителни шансове за развитие, което пак така ще се отрази на благосъстоянието ви. Повечето от вас обмислят варианти и успяват да ги реализират на практика и като разчитат на придобит опит, авторитет, понякога тайна или неочаквана помощ.

Можете да наваксате с дела, за които не сте намерили отговор или решение в миналото, полезно е да се доверявате на вътрешния си глас, който няма да ви подведе.

Въпреки всичко, звездите може да изискват от вас да жертвате едно, за да придобиете друго и по-ценно, вие ще прецените дали си заслужава.

Може да се налага да инвестирате в собствен бизнес, понякога любими хора – партньори, пораснали деца, пак така ще направите съответен анализ. Ако имате различия, то те ще бъдат по-видни от обикновено. Опитайте се да ги стопирате своевременно или си изградете по-дългосрочна стратегия, така че усилията ви да бъдат оценени, да имат възвращаемост и да не се отчитат като загуба.

Не позволявайте чисто материални въпроси да застават между вас и близките ви, но е полезно и да защитавате интересите си, позициите си…

На 20 август Меркурий навлиза във вашия зодиакален знак, а на 23 Слънцето също. Това е ключово астрологично събитие за вас, което ще се усети като благотворно въздействие, съответно ще нарасне самочувствието ви, способността ви да въздействате на тенденции и събития и със съответните последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Съботното слънце ни предизвиква, нека да го предизвикаме и ние!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ