СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 18.11.2019 – 24.11.2019

x


През тази седмица на повечето от вас ще ви се налага активно да преговаряте за вашите интереси, вероятно ще се въвличате в разяснителни разговори, може да спорите, да се налага да се справяте с повишена конкуренция…

Вероятно не винаги ще ви е лесно да налагате мнението си, но вие може да си служите с думите като с оръжие, така че през настоящия период да извоювате своеобразна победа над конкуренти, в по-неприятна форма – недоброжелатели. Информационният поток е много усилен носи ви интересни, полезни новини и предложения, от които да се възползвате. Част от тях ще бъдат с елемент на изненада, не е изключено и някои от тях да не са твърде по вкуса ви.

Това може да е причина рязко да промените подхода си в общуването,  да заздравите едни контакти за сметка на други, които можете да скъсате.

Това важи и за договори, ако те са изживели своето време, тогава пак така можете да ги прекратите внезапно.

На 20 ноември Меркурий вашият покровител обръща своя ход в директен във видимото си движение. Преведено от астрологичната символика това означава, че някои колебания, които може да сте изпитвали до този момент, вече ще бъдат отстранени, вие ще действате с много по-голяма увереност в избраното направление, ще влияяте много по-лесно на околните, постепенно ще почнете да берете плодовете на всички усилия, които сте полагали до този момент.

Друга водеща тема за вас може да бъде дома и семейството ви, не е изключено в този сектор да се случи изключително щастливо събитие, което да преобрази фонови на съществуване, например може да се увеличат броя на членовете в семейството, можете да разрешите имотни или имуществени казуси, може да си организирате малък празник и вероятно не без причина. Внимавайте, ако пътувате, особено през втората част на седмицата, ако има възможност препоръчително е да отложите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени