СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 18.11.2019 – 24.11.2019

x


През тази седмица все още са актуални теми, които се отнасят до дома, семейството, недвижимо имущество, местоживеене и т.н. В оптимален вариант вие ще се захванете енергично с всичко, което изисква вид преобразяване, така че да подобрите средата си на съществуване, например чрез ремонти, разрешаване на спорни казуси между вас и близки, роднини и т.н.

Това вероятно не винаги ще е лесно, но вие трябва да намерите начин да отстоявате интересите си – стратегически, гъвкаво, до краен  предел, за да не позволите те да бъдат подменени, а вие ощетени.

Възможни са изненади, които ще ви покажат необходимост от обновление, промени, които трябва да са по-осезаеми, от корен, съответно ще се отразят дори на вашата репутация, обществено положение. Твърди се, че когато има силни ветрове на промяна е по-добре да се строят вятърни мелници, отколкото стени, може да адаптирате това твърдение към вашия живот и когато ви се налага да правите избор сега или в близко бъдеще и в гореописаната сфера на влияние.

Въпреки всичко следва да се каже, че вие сте в творчески подем, това все по-силно ще подкрепя вашата добра самооценка, шансове да постигате намеренията си, да сбъднете ваша съкровена мечта.

Може да получите и силна подкрепа от хора, които са близки до сърцето ви – партньори, деца, ако имате такива. Ако започнете романтична връзка през втората част на седмицата, то тя може да бъде доста вълнуваща и с отлични перспективи за бъдещо развитие… Постепенно ще се чувствате все по-свободни, ще привличате доза късмет.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени