СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 19.02.2018 – 25.02.2018

x


Водещ фокус в живота ви са партньорските отношения, в този сектор се случват преобразувания, които следва да насочвате внимателно и без да позволявате да ескалират недоразумения и спорове. Възможно е напрежението да е продуцирано от различни гледни точки относно битови и имуществени казуси. В оптимален случай – извършвате не леки ремонти у дома. В друг вариант -трябва внимателно да хармонизирате визията си за бъдещо развитие, с ключови теми като местоживеене… Понякога други членове на семейството също може да се оказват в епицентър на конфликти, указващи въздействие върху целия ви фон на съществуване.

Каквото и да е, в повечето случаи вие можете да разчитате на добронамереност и диалогичност на отсрещната страна. Възползвайте се, имате шанс да превъртите някои от горе-посочените негативи в позитиви чрез разяснителни разговори и не само. Скрепващи за семействата са още децата, също общи творчески проекти, включително и частна инициатива. Възможно е да се разтоварвате чрез хоби и развлечения извън дома ви и така е правилно, това действително може да има положителен ефект на различни нива.

Най-малкото, ако се дистанцирате за известно време от текущи приоритети, ще можете да видите общата картина и в по-далечна перспектива, така че да вземете оптимално правилни решения.

Препоръчително е и да сте по-внимателни към здравето си, избягвайте прекалено напрежение, ако е необходимо или възникнат подобни предпоставки – това може да е свързано с промяна в ритъма на работата, дори заемане на нова длъжност и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ