СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 20.12.2021 – 26.12.2021

x


Вътрешната самоувереност на повечето от вас ще расте, защото ще се почувствате достатъчно подкрепени от хора, събития, спонтанно възникнали обстоятелства.

Ще имате шанс да извършите преобразувания, които ще сменят „декорите“ около вас, може да са базисни и да се отразят на всички нива от вашия живот, в повечето случаи това ще ви действа стабилизиращо.

Можете да разчитате на близките си, семейство, любими хора, да делегирате отговорности с тях или те по някакъв начин да имат конструктивно отражение върху вас.

Сега времето ви се разпределя между лични и служебни приоритети сравнително хармонично.

Ако това ви интересува – справяте се с битови и имотни казуси, повишената ви ангажираност със семейство или дом има дълготрайни последици… Сега е моментът да се справите оптимално добре с подобни теми и това да допринесе за комфорта ви на съществуване.

Партньорски отношения – в повечето случаи можете да разчитате на лоялност, разбиране и т.н. Но, ако между вас и в миналото са се натрупали недоразумения, те отново ще напомнят за себе си и нека това да е повод да ги разрешите.

В друг случай – любими хора имат нужда от повече внимание от ваша страна, около тях ескалират трансформации, а вие ги подкрепяте…

Някои от вас могат да си върнат стара любов или човек от миналото напомня за себе си…

Подходящ период да си дадете почивка, да се занимавате с нещо любимо, а не само с рутина и задължения, може да имате подчертана нужда от това, а в някои случаи – да се налага да намалите темпото, да обърнете поглед и към себе си, близки и т.н.

Хубаво време да подействате позитивно и на здравето си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени