СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 25.10.2021 – 31.10.2021

x


Информационният поток се усилва, може да чуете истини, повишени изисквания, шансове… Може да ви се наложи също да воювате за интересите си и да използвате дар словото си, за да печелите битки, да защитавате интересите си.

Това правило важи приоритетно за служебни контакти. В някои случаи това е символ, че се променят условията на труд, а вие трябва да отговорите на повишени изисквания, в друг – вие може да се изправите срещу определени авторитети на работното си място, може да не сте съгласни с нови или повишени изисквания. Въпрос на избор е, как ще реагирате, не губете от поглед по-далечни перспективи на развитие, за да се ориентирате към оптимално подходяща, правилна стратегия за вас…

Ако определени различия не могат да бъдат преодолени, тогава вие може да скъсате връзки и договори, които са изчерпани.

Ежедневието може да е доста натоварено, ще е хубаво да не пренебрегвате и физическото си здраве.

Все още и повечето от вас могат да разчитат на семейството си, в хубав период сте да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, а домът е вашата крепост.

Въпреки всичко вашият партньор може да има повишена нужда от вниманието ви, дори грижата ви. Но ако между вас са се натрупали недоразумения, те ще се усилят и ще действат ерозивно, със съответните последици, ако не вземете своевременни мерки. Проследете причинно-следствени връзки, осланяйте се и на интуицията си, за да анализирате какво невидимо на пръв поглед ви влияе и да го насочите в една по-положителна и предпочитана за вас посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени