СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 26.07.2021 – 01.08.2021

x


Може да имате нужда от почивка, защото ежедневието ви натоварва твърде много или е извън обичайния, традиционен ритъм. Ако имате възможност да се дистанцирате от текущи задачи и да не се претоварвате твърде,  ще може да се презаредите с енергия или пък да направите важен избор.

Ако това е невъзможно, тогава в ярки краски ще набележите всички силни или слаби звена, онова, което подпомага, но и препятства професионалната ви реализация.

Това може да са повишени изисквания, нови условия на труд, вариантите са много и различни, но според случващото се вие ще прецените какво от миналото да оставите в ежедневието си  или пък да се разделите с него, за да не сте толкова претоварени, за да се дистанцирате от хора и обстоятелства които препятстват пътя ви към успеха… В някои случаи това може да означава завой или ново начало, което сега и все по-силно започва да се очертава на хоризонта…

Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че ще ви надарява с повече късмет, вие с по-голяма лекота ще привличате погледи, онова, което най-силно желаете… Тази планета има свойството да минимизира препятствия там, където ги има, или човек, и ги преодолява по-лесно.

На 29-ти юли Марс също ще навлезе във вашия зодиакален знак, ще ви подтикне да проявявате по-висока инициативност, така че до средата на септември вие може да направите пробив в избран от вас направление, да постигнете желания резултат и или успехи, на които след това ще разчитате и през следващите месеци, а може и години.

На този етап обаче, не е препоръчително да се претоварвате и да пресирате събитията, а по-скоро да следвате възможностите. Онова, което не върви, е препоръчително да остане зад гърба ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август, понеделник….офис…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ