СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 26.09.2022 – 02.10.2022

x


Вашите доходи или финансово състояние ще се обновят, променят, като посоката много ще зависи от взаимодействието ви с хора, които влияят на материалното ви благополучие, понякога това могат да бъдат и вид институции, с които взаимодействате.

Трябва да се пазите от прекалени харчове, може да сте склонни да проявявате по-голяма щедрост или да имате нереалистични очаквания спрямо отсрещната страна.

Аспектацията на звездите изисква от една страна да си сътрудничите, да разчитате на вид подкрепа, а от друга – да се пазите от прекалена зависимост, която може да ви подведе.

В оптимален случай – въвеждате реформи, които ще стабилизират социалния ви статус и по-горе описания начин.

Някои от вас може да инвестират, а това да се окаже полезна или неизбежна инвестиция,  други ще се разплатят с евентуални дългове и ще прелистят нова страница, ще се дистанцират от хора и обстоятелства, които точат ресурсите им.

На този фон и през настоящия период вие имате възможност да направите пробив в кариерното си развитие, да постигнете успехи, да утвърдите авторитета си, а това да има дълготрайно и широко отражение за бъдещото ви развитие.

През първата част от седмицата мнозина ще получат сърдечна радост, вид подкрепа от страна на близки и любими хора, това може да е ваш партньор, пораснали деца, ако имате такива.

Ако в миналото не е достигало нещо, за да осъществите определена цел, идея, ето че сега се появяват обстоятелства, които ви помагат да я реализирате.

През втората част от периода може да възникнат някои недоразумения с важни за вас хора, които влияят на бъдещото ви развитие, партньори, лични или делови. “Коренчето” на случващото се не е от вчера, но сега може да действате различно, за да получите по-добри резултати от преди. Може да се разделите с някои илюзии, грешни представи, неосъществими желания, там където те съществуват, но всичко това може да се превърне в пусков механизъм за важни или окончателни решения през последните дни от седмицата,  които ще преобразят вашите перспективи на развитие и в повечето случаи в едно по-подходящо и конструктивно направление за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени