СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 26.09.2022 – 02.10.2022

x


Слънцето вече е във вашия зодиакален знак, Луната е нарастваща, значи вие създавате тенденции за цялата предстояща ваша година.

Очертавате едно голямо ново начало в живота си, което ще е като скачени съдове за  влиятелни хора или благодетели, партньори лични или делови. Успехите ви пряко ще зависят от подкрепата и одобрението, което можете или трябва да получите… От това ще зависи благоденствието и нивото на успехи на различни нива.

Може да ви се струва, че трябва да правите повече компромиси с отсрещната страна, на практика може и да е точно така, но като отплата вие може да разчитате на подадена ръка,  вид стабилизация, шанс да разширите хоризонтите си и да постигнете почти всяка ваша цел, а това да допринесе за благоденствието ви, популярността ви, която може да се разшири.

Мнозина ще разчитат на подадена ръка и от личности, които са извън близкото или традиционното обкръжение, това ще разшири възможностите пред вас, може да превърти някои предизвикателства във ваша полза, дори и чисто финансови.

Евентуално противопоставяне обаче, може да ви въвлече във “война”, образно казано,  която ще ви нанесе щети, морални или материални, имайте го предвид и бъдете внимателни…

През първата част от седмицата ще можете да сбъднете вашите съкровени желания,  може да застанете зад някаква кауза или да действате така, че да постигнете цел, за която доскоро не ви е достигала енергия, мотивация или нещо друго. Това е благоприятен период и да хармонизирате най-близката си среда, да се справите с битови, семейни или имотни приоритети.

През втората част от периода напрежението в ежедневието расте, възможни са недоразумения на работното ви място, хубаво е да се пазите и от интриги, вид нечестност и т.н.

Все пак и в по-ярки кралски ще идентифицирате какво трябва да оставите зад гърба си, за да не позволите и бъдеща дестабилизация.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си, вземете превантивни мерки и усилете имунитета си.

На 29-ти Венера ще премине във вашия зодиакален знак и ще ви подкрепя силно през следващите седмици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ