СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 27.05.2024 – 02.06.2024

x


Навлизате в много важен период  относно вашето кариерно развитие и професионална реализация. Ще демонстрирате най-доброто от себе си,  можете да „ блестите с ярка светлина“,  така че да бъдете забелязани отдалеч и да направите пробив в избрано от вас направление.

Сега е подходящо да бъдете максимално инициативни в направление,  което касае високи и честолюбиви планове,  социален статус.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви,  защото вие от доста време демонстрирате упоритост,  знания и качества,  които сега трябва да бъдат признаци и да доведат до максимални резултати.

Разбира се,  вие сте в началото на пътя по отношение на тези върхови постижения,  те ще ескалират в различна степен през целия юни и могат да преобразят живота ви в значима степен.  Концентрирайте тази мощна енергия в по-далечна и значима цел,   за да се възползвате максимално и да направите своеобразен скок нагоре към мечтите ви.

Някои от вас ще имат възможност да заемат управленски пост,  други- ще се захванат с нови дела,  които кореспондират с техния път и предопределеност,  трети- могат да решат да се обвържат,  а вероятно ще има и такива,  които ще се измъкнат от токсична връзка,  за да продължат по-леко и здравословно напред към своето благоденствие.

Ценете високо хора и обстоятелства,  които ви подкрепят и ви  дават „ зелена светлина“ в избрано направление.

Самите вие ще проявявате висока креативност,  понякога ще действате изненадващо, но и доста прозорливо, така че спонтанно ще разширявате хоризонтите си на развитие,  ще се измъквате от сложни ситуации,  ще се разделяте с всичко,  което ви ограничава.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени