СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 27.11.2023 – 03.12.2023

x


Седмицата стартира с пълнолуние, което може да е едно от най-важните за вас през годината или достатъчно показателно за вашето кариерно развитие или пък социален статус, който включва и партньорски отношения.

Вие можете съзнателно да усилите позитиви или онова, което подкрепя честолюбивите ви планове, но също така да си изградите план-стратегия, чрез която да преодолеете някои предизвикателства. Можете да надникнете в по-далечното бъдеще, за да видите на какво може да разчитате или евентуално трябва да преодолявате. Теми, които ви занимават сега, ще се преразглеждат и в бъдеще и поне през идния около месец.

Приоритетно те могат да засягат и важни за вас връзки, партньорски отношения, лични и делови.

Вие може да направите нужното, за да ги преодолеете и укрепите, ако желаете разбира се,  дори и това да изисква понякога малко повече време или доза компромис.

В друг случай – вие може да решите да прекратите контакти, които играят ролята на спирачка за вашето по-далечно бъдеще.

Периодът е подходящ да си направите равносметка кого да допускате до себе си или пък да се дистанцирате, ако има определени личности, които имат деструктивна роля, подвеждат ви или ви пречат, това ще бъде по-видно от обикновено и вие ще можете да вземете адекватни мерки.

Повечето от вас са силно ангажирани и със своето семейство, възможно е негов член да има нужда от вашето внимание или пак така ескалират някои различия по отношение на битови и имотни казуси, може и такива, които се отнасят до ремонти, местоживеене, поемане на отговорности за дома. От вас може да се изисква да действате дипломатично,  поне и да отстъпвате от правата и интересите си, за да не позволите те да бъдат подменени,  вие ще успеете да се справите с тези предизвикателства.

Ако това не е ваша тема, значи се готвите за по-сериозни преобразувания, които могат да се отразят на различни нива от вашия живот – в личен и делови аспект, така че да го преобразят от „корен“.

Друга важна тема е финансовото ви състояние – през настоящия период може да се върнете нещо, което ви дължат, което е ваше и не е трябвало да напуска живота ви, но ако вие дължите нещо, пак така ще трябва да се разплатите.

През втората част ескалират повишени разходи, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции. Полезно е да се пазите през това време от конфликти, които могат да ви нанесат щети.

Ако на работното ви място предстоят преобразувания, това ще е по-видно и пак така през последните дни от периода.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени