СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 28.06.2021 – 04.07.2021

x


Продължава да расте необходимостта да се доказвате повече при другите, демонстрирайки висока квалификация, вид компетентност, конструктивно поведение, вие ще успеете действително да утвърдите авторитета си в колектив, да създадете внезапни и позитивни шансове за вашето бъдещо развитие, варианти, ако се нуждаете от такива, както и спонтанен изход от евентуално нарастващо напрежение.

Не е изключено да разширите кръга си на влияние или пък да получите внезапна подкрепа от страна на личност, която е стояща далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Все пак, ако работите, ежедневието ви може да е съпътствано от някои затруднения поради множество ангажименти, включително и такива, които са се насъбрали във времето, но все още не са намерили изход, това могат да бъдат и повишени изисквания към вас.

Възможно е случващото се в по-ярки краски да ви показва, че е дошло време да пренаредите приоритетите си по важност, така че да се освободите от дела, които само ви натоварват и е по-добре да останат в миналото, така че да се чувствате по-удовлетворени, за да не пострада и физическото ви здраве.

Не са изключени реформи на работното място, ще имате избор дали да се впишете в тях или да прелистите нова страница, ако все пак нещо спонтанно остане зад гърба ви, не съжалявайте, защото през август ще бъде заменено от нещо ново и по перспективно.

В любовта също ескалират преоценки, склонни сте да се вслушвате повече във вътрешния си глас, интуиция, да проследявате причинно-следствени връзки, а това винаги може да е полезно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ