СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 28.06.2021 – 04.07.2021

x


Вашата покровителка Венера вече транзитира през зодиакалния знак Лъв, това ще усили амбицията ви да се доказвате пред околните, да създавате и укрепвате връзки, които влияят на бъдещето ви развитие. Ще успявате да демонстрирате най-доброто от себе си, по един по-ярък, понякога и неспецифичен за вас начин.

На този етап, подобно поведение или стратегия ще са ви много полезни, защото вие съществувате в повишаваща се конкурентна среда, така че действително може да ви се налага да утвърждавате авторитета си в колектив, за да не позволите да ви изместят, за да преодолеете влияния, които могат да ви нанесат финансови или морални щети.

В тази своеобразна битка, Венера ще ви бъде много полезна и ще ви помогне да я спечелите или да намерите хора, на които да разчитате, а в някои случаи – да откриете по-подходяща среда за вас.

Социалната ви активност може да расте, а това да се превръща в повод да се разтоварите от евентуално напрежение, също да поздравите партньорските си отношения, които пак така могат да преминават  през  своеобразно обновление.

Отстранете евентуални слаби звена и като обсъждате повече бъдещи планове, чувствата си, общи цели и т.н. Ако прекратите ваши връзки, смените средата си на съществуване, в повечето случаи това ще има оздравителен ефект, може да ви разтовари от напрежение или пък да ви предпази от бъдещи загуби, така че няма за какво да съжалявате. Спонтанно застанали възможности пред вас също няма да липсват или това е шанс за обновление, ценете високо подобни възможности, те могат да оказват посока за вашето най-благоприятно място под Слънцето…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ