СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 29.03.2021 – 04.04.2021

x


Настоящият период е доста преобразуващ за вас, изисква адаптивност към нови условия на труд, ритъм в ежедневието и т.н., но в повечето случаи тези промени са напълно позитивни, те могат да ви изведат като своеобразни лидери на работното ви място.

Вашето ежедневие е натоварено с ангажименти, понякога над средното ниво, но действията ви са конструктивни, такива, че ви дават шансове да утвърдите авторитета си, да се справите с евентуална повишена конкуренция…

Вашите качества, придобит опит и знания не остават незабелязани и ви дават шанс да повишите доходите си следствие на подкрепа от страна на личности, които влияят на благосъстоянието.

Препоръчително е целенасочено да действате в тази посока, така че да получавате вид одобрение, което ще ви подейства обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

Взаимодействате добре с финансови институции – банки, данъчни и застрахователни дружества, възползвайте се по оптимален начин. Ако ви се налага да разрешавате спорни казуси, включително наследствени – удачно е да направите нужните стъпки в тази посока сега, вероятността случващото се да бъде във ваша полза е повече от голяма…

В душата ви се разгарят силни страсти, вашите партньорски отношения са неспокойни, но седмицата е благоприятна, така че да изчистите някои недоразумения, а може би и да споделите неща, които са били недоизказани до този момент, не е изключено и да чуете подобни думи и нека това да укрепи отношенията ви, а не обратното.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ