СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 29.04.2024 – 05.05.2024

x


Вие все още сте в силно трансформиращ период, който влияе на онова, което имате – общо.

В основата са анализи и тенденции, които вече са набрали скорост и клонят към развръзки. Повечето от вас може да очакват успехи, които се осланят на вид подкрепа и одобрение или са като „скачени съдове“ за ввлиятелни личности, институции, партньори.

Изглежда, че ще трябва да укрепвате контакти, които допринасят за благоденствието ви и добре сте преценили, но да се пазите от личности, които могат да ви нанесат щети,  буквално и в по-широк смисъл. Изборът, който правите в този процес, може да има широко отражение за следващите месеци, дори години.

Вашият поглед е отправен към по-далечното бъдеще, защото част от плановете ви изискват повече време, за да се реализират в пълна степен.

Демонстрацията на висока квалификация, увеличаването на вашите знания ще се превръща в проводник на възможности, шанс да надскочите успехите си.

Не са изключени принудителни командировки или пък необходимост да отговорите на повишени изисквания. Ако на работното ви място са нужни преобразувания, това ще бъде особено видно сега и нека да се превърне в повод да се възползвате, да излезете по-силни като превъртите някои предизвикателства в полза.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава може да ви се наложи да смените вашата работа…

Оформя се шансове да повишите доходите си – като се изкачите по йерархичната стълбичка или пък си потърсите и намерите нова и по-подходяща реализация.

Колкото са по-високи амбициите ви, толкова по-далеч може да стигнете, водещо условие по пътя викам успеха са преговорите, обединяването на усилия, вид опека, на която да разчитате.

Периодът е благоприятен да стабилизирате партньорските си отношения или пък да привлечете на ваша страна стабилна и перспективна личност…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени