СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 30.12.2019 – 05.01.2020

x

 


Повечето от вас са в творчески подем, който ще ви даде шанс да реализирате мечтите си, да утвърдите авторитета си, да постигнете целите си.

Ако инициативността ви е в посока онова, което най-силно желае сърцето ви, тогава ще преуспеете, не пренебрегвайте вътрешния си глас, порив за развитие и т.н.

Преформатират се сърдечните ви отношения – имате шанс да заздравите отношенията си чрез общи проекти, очертаване на по-далечни хоризонти на развитие.

Ако сте сами, вероятно няма да ви липсва внимание и подкрепа, може да получите интересни, приятни известия, които да стоплят сърцето ви или предложения, които да преобразят живота ви.

Ако имате пораснали деца, тогава около тях също могат да ескалират трансформации, в повечето случаи те ще са повод за гордост, но не е изключено да изискват и повече внимание, отдаденост от ваша страна.

На работното си място или в ежедневието се справяте отлично с текущи ангажименти, можете да разчитате на повече добронамереност и подкрепа от страна на колеги.

Променя се фонът на съществуване в дома и семейството, в началото винаги по-лесно се влияе, действайте така, че вие да направлявате събитията, да определяте фона на съществуване у дома, не позволявайте друг да ви измести и да „диктува правилата на играта“, не е изключено да ескалира противопоставяне на мнения…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени