СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 31.10.2022 – 06.11.2022

x


Информационният поток през тази седмица е доста усилен и съпътстван от елементи на изненада.

Може да възникват допълнителни изисквания на работното място, някои отношения с ваши колеги внезапно може да се променят, ако в миналото са съществували някакви недоразумения, сега те може да ескалират, но нека това да се превърне в повод вие да изчистите различията, така че в бъдеще време да избегнете напрежение и дестабилизация.

Ако това е невъзможно, тогава вие рязко може да прекратите служебни договори и контакти, за да прелистите нова страница. От вас ще се изисква да проявявате повишена адаптивност и с поглед към по-далечното бъдеще.

Така ще имате шанс да превъртате всички предизвикателства в полза, да утвърдите авторитета си, да извоювате трудна победа и да излезете своеобразен  лидер.

Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, понякога повишени изисквания,  толкова повече всичко ще се развива във ваша полза.

Вие може да размислите по някои ключови въпроси, които касаят вашето кариерно развитие, обществено положение.

Ако в миналото сте позволили някой да ви подведе или да има негативно въздействие върху бъдещото ви развитие, сега вие ще се опитате да поправите стореното…

Партньорските отношения се тестват за здравина, може да изискват да се справите с недоразумения, нещо недоизказано, дори скрито и ерозирано.

Ако подобни тенденции са ескалирали, сега ще получите втори шанс, за да се справите с това предизвикателство, ако желаете и не са преминати определени граници.

В друг случай – ваш партньор може да има повишена нужда от вас и вашето внимание и грижа.

Каквото и да е, можете да въздействате и да насочвате над обичайното, анализирайте миналото, проследявайте причинно-следствени връзки, за да насочвате в оптимално позитивна за вас посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени