СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 31.10.2022 – 06.11.2022

x


Важна тема за повечето от вас се превръща  финансовото ви състояние.

От вас може да се изисква да балансирате повече между вашите собствени интереси и тези на важни за вас хора, които влияят на финансовото ви състояние.

Хубаво е да имате общи и обогатяващи цели, да избягвате противопоставяния, които могат да предизвикат вид дестабилизация.

От вас също така може да се изисква да станете по-независими, да се дистанцирате от влияния и връзки, които могат да ви нанесат щети.

Може да се изисква различен подход, обновяване на важни за вас отношения, за да стабилизирате материалното си положение и да превъртите всички предизвикателства в полза.

Понякога може да изглежда, че трябва да направите избор, може би да се откажете от нещо, за да получите друго и по-ценно за вас.

Някои от вас може да се върнат нещо изгубено, минали възможности за печалба, ако това ви интересува. Взаимодействието с финансови институции не е твърде лесно, може да е съпътствано с изненади, така че е хубаво да отложите, ако е възможно на този етап.

През настоящия период са доста вероятни повишени разходи, понякога и по един спонтанен или внезапен начин, но това могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, някои от вас може да се разделят с бреме или дълъг, който им кажи.

Внимавайте чисто финансови въпроси да не застават между вас и любими хора…

В ежедневието или на работното място ескалира необходимост да пренаредите приоритетите си.

Ако в миналото са възникнали обърквания, които касаят документи, пътувания, необходимост да отговорите на по-високи изисквания или квалификация, сега тези теми ще се възобновят, ще ви дадат право на втори опит или шанс да насочите тенденциите в една по-положителна посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени