СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Бизнаци 18.05.2015 – 24.05.2015

x

 

3-Gemini


 

Най-важното събитие за Близнаци през тази седмица е обръщането на Меркурий – вашият управител в ретрограден ход /от 19 май до 12 юни/. На повечето от вас тенденцията ще повлияе като „късо съединение“ в душата, така че не една тема, която сте си мислили, че ви е достатъчно ясна, ще се върне за „преразглеждане“ и преоценка, но разбира се – не без повод. Ескалира необходимост да се върнете към въпроси от миналото, които ще ви разделят с някакви илюзии до средата на юни, а като минимум – преценката и начинът ви на мислене ще станат по-сериозни на база опит-грешка.
Новолунието от понеделник подсказва, че приоритет за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен, ще бъде необходимостта да оставят нещо зад гърба си, преди да продължат напред и не само сега, а и през следващата рождена година. Хубаво е на този етап да се отсеят силните и слабите звена, да се обърне внимание на „знаците на Съдбата“, така че да се вземат своевременно най-правилните решения.
От вторник Луната, а от сряда Слънцето, ще преминат във вашия зодиакален знак и постепенно ще повдигнат тонуса ви, ще ви заредят енергийно през следващите дни. Хубаво е да се по-активни, за да не прерасне астрологичното влияние в нервно напрежение.
През тези дни вие привличате внимание и се оказвате в център от събития. Въпреки всичко, налага ви се повече от обикновено да се съобразявате с околните – те се явяват като спирачка или вие не чувствате достатъчна подкрепа от тяхна страна. Междувпрочем подобни перспективи е полезно да се пресекат в началото, за да не се превърнат във фон на взаимоотношенията ви.
В четвъртък и петък – финансовото ви благополучие е водещо, не се препоръчват поемането на рискове, задлъжняване, даване на пари на заем…
В събота и неделя сте търсена и предпочитана компания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ