СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 18.05.2015 – 24.05.2015

x

 

2-Taurus

 


 

Новолунието за вас от началото на седмицата ще ви повлияе като силен импулс да утвърдите авторитета си, да положите вид ново начало в живота си, особено за родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен. Голяма част от посланията са свързани или се определят от „другите“- брачни партньори, по-възрастни или други влиятелни личности в живота ви, които ще се превърнат във фокусна точка, а на база преосмисляне в това направление, до средата на юни вие ще вземете решения, които са способни да преобърнат живота ви. Като минимум около Новолунието става ясно, с какви повишени отговорности се натоварвате, благодарение на променени обстоятелства около ваши близки или пък отправени претенции спрямо вас самите, с които ще трябва да се съобразите. Всички ескалирали въпроси сега не са случайни в тази плоскост, а са натрупани във времето и клонят към развръзка.
През цялата седмица нараства вероятността за много емоционални разговори, научаване на истина, оставяща дълбоко впечатление и отражение в душата ви. И нека това да е възраждащо, да ви стимулира, да ви помогне да вземете правилни решения.
Материалното положение е сложно и продължава да се заплита поради нараснали разходи и/или може допълнително да се обърка под въздействието на колеги, приятели, близки, внимавайте – пазете се от подвеждане – умишлено или не, особено във вторник и сряда /но генералната тенденция ще е валидна до средата на юни/.
В четвъртък и петък информационният поток е засилен, носи изненади и обрати.
В събота и неделя – прекарвате най-добре в компанията на семейството си. Ако съществува напрежение в тази област – шанс да го отстраните, ако желаете разбира се.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Райе за свежа визия в сряда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ