СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 21.12.2015 – 27.12.2015

x

3-Gemini


За вас настъпва един от най-трансформиращите периоди, през който предполагам ще се замислите сериозно за въпроси, свързани със социалния ви статус генерално – кариерно развитие и/или брачни отношения. Това е своеобразен „лакмус” за това дали и до колко сте поели в правилна посока. Колкото по-лесно преминете през този „изпит”, толкова по-дълго можете да разчитате на просперитет, защото се движите в подходящо за вас направление.

На какво можете да разчитате през това време – на семейството си, на роднини… На работното ви място също съществува голяма вероятност да хармонизирате отношенията си с колеги и не само – някои от вас ще преминат от лек флирт в любовна авантюра.

Ескалират спорове за „чужди ресурси”- това може да са въпроси, свързани с банки,  материални блага на партньора ви, необходимост да се уредят някакви наследствени или друг вид правни дела.

В такъв случай имате значим шанс да превъртите нещата във ваша полза, но като „бързате бавно”, внимавате за подробности и „подводни камъни”.

В понеделник и вторник сте разсеяни, възможно е все нещо да възниква, което да обърква предварителните ви планове. За това пък печелите нещо от скрити или неочаквани източници.

В сряда и четвъртък привличате внимание по различни поводи, налага ви се да се „нагаждате” към нова обстановка. Изненадват ви и вие изненадвате околните с реакциите си.

В петък, събота и неделя се пазете от спонтанни или необмислени разходи, а в друг вариант – подобни теми се обсъждат и могат да прераснат в спорове и недоразумения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък сме бели и добри…може би…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ