Седмичен хороскоп Близнаци 27.04.2015 – 03.05.2015

x

 

 

 


 

Част от събитията може да са извън контрола ви, защото се движат по инерция според зададено вече направление, защото има външни фактори, които ви влияят, защото приключвате житейски цикъл и имате нужда да намалите темпото и да „презаредите" енергийните си ресурси, да преосмислите посоката си на развитие, по кой път да поемете и т.н. Всичко това е много полезно, а в такъв период продължавате да сте под полезната опека на Венера, която усилва харизмата ви, съответно шансове да влияете на околните, а и ви надарява с доза късмет.

Все пак е полезно да се пазите от преувеличения, които до края на периода могат да ескалират в недоразумения, дори разрив в някой отношения. Ако има нещо под повърхността, вероятността да изплува до неделя е значима.

Склонни сте да се представяте в различна светлина, променяте имиджа си или другите ви виждат по подобен „обновен" начин.

За да постигате целите си сега можете да разчитате на скрити ресурси, на хора, стоящи по-далеч от обкръжението ви, в друг вариант – пътувате и това е удачно, носи ви вид удовлетворение.

В четвъртък вашият управител Меркурий ще навлезе в Близнаци и силно ще ви подкрепи, ще свали значима част от бариерите пред вас, като за начало – в изказа.

Понеделник е подкрепящ, информационният поток е доста усилен – полезни или приятни новини. Подходящо е да водите преговори.

От вторник до четвъртък настроението ви е неустойчиво, занимават ви лични дела или онези, които са зад гърба ви -образно казано, но трябва да бъдат „разчистени".

Почивайте си, намерете начин да се разтоварвате в приятна компания през почивните дни, когато сте по-податливи на песимистични оценки, а същевременно няма да ви липсва адекватна поддръжка от важни за вас хора, стига да искате или да я потърсите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженият тренч  – незаменима класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ