СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 01.01.2024 – 07.01.2024

x


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак,  така че вие се намирате в един от най-важните периоди през годината,  когато изграждате тенденции за следващите месеци, а може и години.

На четвърти януари ескалира знаково за вас събитие- транзитният Марс ще премине във вашия зодиакален знак и ще остане в този сектор до 14  февруари 2024 г. Докато Марс е във вашия зодиакален знак- вие постепенно ще усещате прилив на енергия, адреналин, по-голяма решителност, способност да влияете на хора и  вашето собствено бъдеще над обичайното.

Ще проявявате все по-голяма воля, инициативност, ще действате така, че ще карате околните да се съобразяват с вас и ще забележите,  че думите ви имат голяма чуваемост, вашето мнение тежи и вие умеете да налагате авторитета си над околните.

Това е чудесен период,  през който можете да проведете доста успешни разговори и преговори,  можете да създадете или да укрепите връзки, да постигнете договорености,  на които после ще се осланете дълго. Струва си да бъдете социално по- активни,  общуването ще е проводник на стабилизация и шансове… Тази перспектива ще се задържи в различна степен и през следващата седмица. Все пак сега може да проведете доста важни,  а понякога и определящи разговори.

Повечето от вас се радват на доброжелателност и разбиране от страна на свои близки и любими хора, това може да са ваши партньори или пораснали деца, ако имате такива. Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, сега можете да ги изчистите.

Въпреки всичко вие сте склонни да преосмислите ваши чувства и  отношение,  в които не сте безразлични, защото узнавате тайни, анализирате миналото или успявате да надникнете в по-далечното бъдеще.  Ако  сега вашите близки и любовни отношения са здрави, това ще бъде отличен признак и обещание, че може да разчитате на същото и занапред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени