СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 01.08.2022 – 07.08.2022

x


През тази седмица вие може да се справите отлично с приоритети, които касаят недвижимо имущество, наследства, отношения в дома и семейството.

Ще сте силно концентрирани и върху разрешаването на въпроси, които включват взаимоотношения с финансови институции – банки, данъчни и застрахователни дружества.

Може да се справите добре с подобни приоритети, стига да не поемате прекалено големи рискове и всичко да е добре премислено, в детайли и в по-далечна перспектива.

Финансовото ви състояние сега е като скачени съдове за важни за вас хора, които влияят на благосъстоянието ви. Възможно е да има такива, които ви дестабилизират, защото трябва да инвестирате в тях, това може да са ваши близки и любими хора… В друг вариант – това е бизнес, ваши сътрудници. Трябва да имате предвид обаче, че посланията към вас не са еднозначни, така че ще трябва да отсявате „сеното от плявата“. Безспорно и повечето от вас ще трябва да платят някаква цена, да жертват едно, за да получат друго и по-ценно.

Повишени разходи са повече от вероятни. Но промените във вашите източници за печалба може да са дългосрочни, така че е хубаво да гледате в по-далечното бъдеще, за да изберете най-важната посока.

Верен ориентир ще бъде създаване или укрепване на връзки, които доказано ви действат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл, прекратяване на други, които ви нанасят щети. Ще имате достатъчно подсказки в това направление.

Помислете кои инвестиции са най-целесъобразни или неизбежни, но също от кого и какво трябва да се дистанцирате или да промените, за да се предпазите от бъдещи и чисто материални загуби… В любовта – повечето от вас се радват на добронамереност, подкрепа от страна на своя партньор. Това е много добър период да оздравите връзките си, ако нямате партньор – можете да намерите такъв…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Студено е, об(л)ичайте се!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ