СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 02.12.2019 – 08.12.2019

x


През тази седмица предстои знаково астрологично събитие – Юпитер ще навлезе във вашия зодиакален знак и през идната около година ще усилва амбициите ви паралелно с възможността да осъществявате и най-смелите си планове. Вероятно е най-подходящо и още в началото да си изработите стратегически план-график, да си поставите ясни цели и с по-дългосрочно, значимо отражение. Колкото са по-големи мечтите ви, толкова по-далеч можете да стигнете, стига и да действате в тази посока, Юпитер ще ви подкрепи.

Внезапни и нови, по-добри перспективи на развитие се отварят пред родените през декември, но и всички останали в различна степен.

Помислете към какво ново, актуално да се ориентирате, за да усилите тази тенденция.

Успявате да се справите с повишена конкуренция, да привлечете на ваша страна съмишленици, да извоювате лидерски позиции.

Може да изпитвате носталгия, да си върнете нещо изгубено, дори и това да са стари навици, желания, онова, което е най-важно, ценно за вас…

През тази седмица информационният поток е много усилен, социалната ви активност е висока със съответните позитиви. Същевременно и  този процес ще трябва да се пазите от измами и манипулации, може да узнаете тайни и да се възползвате от полученото знание…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени