СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 05.03.2018 – 11.03.2018

x


Вашето влияние сред околните расте, така че вие се сдобивате с повече власт – буквално или в един по-общ смисъл или пък популярността ви расте, а думите ви имат чуваемост. Препоръчително е да се възползвате от аспектацията на звездите, да бъдете социално много активни, така че да преумножите тенденциите със съответните ползи.

При всички случаи информационният поток се усилва през втората част на периода и вие често може да се оказвате център от внимание или дебати. Към настоящия момент вие сте в много силна позиция и се оформяте като лидер.

Друг водещ фокус се превръща дома и семейството ви. В този сектор ескалират спорове, които могат да внесат известно напрежение, но могат и да разрешат дълго трупани недоразумения, освен това и в повечето случаи вие ще можете да разчитате на добронамереност от страна на близките ви, тоест – ако сте по-диалогични, а не безкомпромисни, винаги можете да откриете изход и решение, в значима степен вие владеете и насочвате тенденциите.

През тази седмица все още съществува вероятност да разберете тайна, която да ви е особено полезна. В друг вариант – скрити и ерозивни процеси, понякога удари под кръста могат доста да ви навредят, но ако имате недоброжелатели, задължително ще можете да ги идентифицирате, остава да вземете своевременни мерки и да стопирате негативите своевременно, да не им позволявате да порастват и в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ