СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 05.06.2023 – 11.06.2023

x


През настоящата седмица трябва да балансирате над обичайното между лични и служебни приоритети. Между вас и чужд интерес, защото това ще повлияе много или силно вашето благосъстояние.

От вас може да се изисква да преоцените някои ваши отношения и според това доколко те допринасят за благоденствието ви или пък точно обратното.

В друг случай – могат да ескалират повишени разходи, от вас да се изисква да жертвате едно, за да придобиете друго и по-ценно за вас. Каквото и да е, случващото се има широко отражение, а крайният резултат в значима степен ще зависи от това с кого обединявате усилия и доколко сте склонни на евентуални компромиси.

Повечето от вас се радват на подкрепа от близки и любими хора, това може да е ваш партньор, а може и да са пораснали деца, ако имате такива. Около тях може да ескалират промени, които по един естествен начин да се отразяват и на вас.

Или пък вие силно зависите от тези отношения и сега е подходящо да ги насочите в посока, която ще допринася за благоденствието на всички. Между вас може да има и такива, които са силно концентрирани върху собствен бизнес, тогава той може да се нуждае също от вид реформи, има голяма вероятност те да са позитивни, но пак така да изискват баланс между  ваше мнение и това на хора, с които взаимодействате във вашата работа…

Ежедневието е доста напрегнато, голяма част от тенденциите, които се отнасят до професионалната реализация или ритъм в ежедневието вече са зададени, все още можете да насочвате и по горе описания начин.

Не са изключени и някои изненади, те могат да бъдат внезапни шансове, а понякога и подсказка какво ново и различно трябва да допуснете, за да бъдете по-стабилни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени