СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 06.03.2023 – 12.03.2023

x


На 7 март Сатурн ще премине в зодиакалния знак Риби и през следващите около 2 години и половина ще промени вашата среда на съществуване. В повечето случаи това ще стане по един естествен начин – самите вие постепенно ще развиете по-голяма критичност към околните и по-голяма строгост.

Все повече ще вярвате само на факти, а не на красиви думи. Ще се учите от вашия натрупан опит във взаимоотношенията, вероятно в този процес ще анализирате и миналото, така че в бъдеще ще редуцирате ваши връзки, ще отстраните от обкръжението си онези, за които отчитате, че са ненадежни и нямат място в бъдещето ви развитие.

Тази позиция ще усили вашата воля и непреклонност, когато изказвате ваше мнение и идеи.

В оптимален вариант – това ще допринесе за налагането на вашия авторитет сред другите, така че думите ви ще имат по-голяма чуваемост. Вашата концентрация върху това да се изказвате по-престижно ще расте, този процес може да е съпътстван с голяма концентрация, също увеличаване на вашите знания.

Не е изключено подобно поведение и да дистанцира определени лица около вас, така че вашите контакти ще намалеят, съответно и хората, на които може да разчитате, но малцината, които ще допускате до себе си ще бъдат доказано лоялни.

През настоящия период е доста подходящо да укрепите и обновите чувствата между вас и любими хора, пораснали деца или пък партньор, ако имате такъв.

Може да разчитате на приятни преживявания във вашия дом и семейство, където ще откривате топлина, щастие, разбиране…

На работното ви място обаче, могат да се проявят различия и напрежение, не е изключено да се сблъскате с нелоялна конкуренция и дори недоброжелатели.

От вас ще се изисква да си изградите правилна стратегия в общуването, за да привлечете на ваша страна съюзници, за да избягвате спорове, дори конфликти. Ако това е невъзможно,  тогава ще прекратите служебни връзки или договори, които са изживели своето време.

На седми март предстои пълнолуние, което в значима степен ще ви покаже на кого и в каква степен можете да разчитате, ако има някакви илюзии – ще се разделите с тях, може да се каже, че това ще ви действа отрезвяващо, дори не винаги да е приятно, все пак ще бъде полезно… Защото знанието винаги е сила…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ