СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 06.04.2020 – 12.04.2020

x


Водеща тема за повечето от вас е да стабилизират финансовото си състояние и вашата инициативност в тази посока действително ще дава отлични резултати. Например можете да защитите позициите си на работното място, така че да срещате все по-широка подкрепа от страна на колеги, демонстрирате висок професионализъм, действията ви са високо-ефективни…

При всички случаи през настоящия период ще имате шанс да проведете доста конструктивни разговори, така че спорни въпроси или такива, които са свързани с честолюбиви планове, способни да преобразят живота ви – сега ще срещат подкрепа, ще имат по-широка подкрепа.

Високата ви социална активност и по-един естествен начин ще се превръща в проводник на множество възможности… полезно е да изразявате, споделяте идеи, може би да сте по-настоятелни в този процес или дори бекомпромисни.

Струва си да се концентрирате върху по-дългосрочни проекти и грандиозни цели, успехи, на които ще можете да разчитате дълго…

За мнозина се налагат базисни преобразувания, тази необходимост ще расте, може да се отнася до место-живеене, намиране на консенсус по ключови въпроси, включително кариерно развитие или разпределяне на времето ви между лични и професионални приоритети.

Същевременно не са изключени и някои спорове на теми приходи-разходи или ви се налага да инвестирате в близки хора, а може да е собствен бизнес със съответна възвръщаемост. Не бива да спирате някои промени, но не бива и да поемате прекалено големи рискове, които ще са равни на загуби. Помислете, съгласувайте с важни за вас хора и в по-далечна перспектива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животинските принтове като отправна точка за днешния аутфит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ